Diensten - ZH Belastingadvies
67
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-67,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Diensten

Flavicon-ZH

Financiële dienstverlening

Overzicht, inzicht en efficiency. Met uw wensen als ­uitgangspunt leveren wij financiële diensten. Onze medewerkers ­bespreken samen met u de financiële administratie van uw onderneming. Ondernemend, adviserend en op maat.

Flavicon-ZH

Belastingadvies

U wilt helder belastingadvies en weten wat er fiscaal mogelijk is of een second opinion? Wij zijn gedreven professionals. Ondernemend en betrokken. Uw belang staat bij ons centraal om een zo gunstig mogelijk fiscaal resultaat te bereiken.

Flavicon-ZH

Jaarrekeningen

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf (zeg maar: het financiële eindverslag van een bedrijf). Zwart en Huting ondersteunt u met het opstellen van de jaarrekening.

Flavicon-ZH

Financieel bedrijfsadvies

Zwart en Huting hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bovendien streven wij ernaar om klanten proactief te blijven verrassen met solide financiële oplossingen. Wij bieden producten en diensten op maat aan.

Onze mensen werken zorgvuldig, adequaat, resultaat gericht en op persoonlijke wijze.

 

Kernwaarden die onze cliënten zeer waarderen!

Flavicon-ZH

Salarisadministratie

Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf. En voor uw medewerkers is, naast een fijne werkplek, het loon belangrijk. Uw personeel verdient een correcte en tijdige uitbetaling. Uiteraard bent u zelf er ook bij gebaat om de loonadministratie goed op orde te hebben. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen ons voorstellen dat u zich liever bezig houdt met ondernemen.

Flavicon-ZH

Administratie uitbesteden

Verzorgt u zelf uw administratie, maar wilt of kunt u er ­eigenlijk geen tijd voor vrijmaken? Met onze ­brede administratieve dienstverlening ondersteunen en adviseren onze professionals u bij de inrichting van uw administratieve ­organisatie en verzorgen wij alle voorkomende financiële, ­administratieve en fiscale werkzaamheden.

Flavicon-ZH

Belastingaangiften

Iedereen heeft te maken met de Belastingdienst. Voor sommigen is het invullen van de ­aangifte al reden genoeg om naar een ­belastingdeskundige te stappen. In geval u ­zelfstandig ondernemer bent is het in de arm nemen van een belasting­adviseur geen overbodige luxe. Wij hebben de kennis in huis om u te voorzien van ­belastingadvies.

Flavicon-ZH

Begeleiding starters

Als freelancer of zzp’er werkt u als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Maar wanneer ziet de ­Belastingdienst u eigenlijk als ondernemer? En wat ­betekent dat? En welke fiscale voordelen zijn er voor u? Wilt u goed ­voorbereid uw eigen bedrijf starten? Zwart en Huting ­adviseert en helpt u met het maken van de juiste keuzes.